Що таке щоденне або щоденне меню?

Du jour меню є пишуться щодня та пропонують клієнтам найсвіжіші товари, які часто доступні за високою ціною. Обмежене меню має невеликий вибір страв. Меню Table d'hôte групує різноманітні продукти як частину страви на основі вибору однієї основної страви.

дня Du jour — це французька фраза, яка означає «дня.” Це часто стосується меню, оскільки пункти меню du jour доступні лише протягом обмеженого часу. Це може бути щоденна спеціальна подія. Однак це також може бути щось, що доступне протягом короткого періоду часу, але більше ніж за день, до того, як його буде вилучено з меню.');})();(function(){window.jsl.dh ('vJnsZvawGeyE0PEPyvOhkAo__30','

використовується в ресторанах для опису страва, яка доступна в певний день і відрізняється від тих, що доступні в інші дні.

Особливості меню A Du Jour щодня змінювані страви на основі сезонних інгредієнтів та натхнення шеф-кухаря, тоді як меню Table d'hote пропонує фіксовану кількість страв за встановленою ціною. З меню Table d'hôte ви можете розраховувати на обмежений вибір страв для кожної страви, як-от закуска, основне блюдо та десерт.

A La Carte Menu: французька «згідно з меню», Меню a la carte зазвичай містить сезонне меню та забезпечує більшу гнучкість замовлення порівняно зі статичним меню. Меню Du Jour: меню, яке змінюється щодня. Плат дю жур – це страва дня, яка еквівалентна щоденній фірмовій страві.

популярний, модний: популярний, модний або відомий у певний час.